-
-
- - . - . - . - . - . - . - . -
-
Dutch Russian

Van Harte Welkom
in Guesthouse Terra Africa!

In de moderne hoofdstad  van Namibië, Windhoek, in de mooie wijk Olympia, tussen een aantal ambassade-gebouwen en het nieuwe Huis van de Staat Namibië, ligt het Guesthouse Terra Africa.

Een comfortabel guesthouse waar de avontuurlijke reiziger kan ontspannen en uitrusten en zich kan voorbereiden op de avontuurlijke ontdekking van Namibië. Guesthouse Terra Africa biedt de meest adembenemende uitzichten over de hoofdstad Windhoek en is het meest ideale vertrekpunt voor een bezoek aan één van de mooiste landen ter wereld, Namibië.

Het land biedt de avontuurlijke reiziger een grote verscheidenheid van landschappen, wildlife en cultuur.
-
-

De Namibische woestijn Naukluft, ongetwijfeld een van de meest fascinerende woestijnen ter wereld, het unieke nationale park Etosha, een must voor elke liefhebber van wildlife, en de traditionele Himba-stam in Kaokoland zijn slechts enkele voorbeelden van hetgeen dit enorm uitgestrekte land te bieden heeft.
 

 

In en rond het guesthouze hebben wij expositie-ruimte gecreëerd voor kunst uit onze eigen verzameling. Rond het verfrissende zwembad zijn een aantal thematuinen aangelegd waarin authentieke bomen en planten van de Namibische flora staan en waarin een grote verscheidenheid aan inheemse vogels is genesteld.

Gasten die op zoek zijn naar kunst, fotagrafie en juwelen van bekende Namibische kunstenaars kunnen hiervoor terecht in Terra Africa.

Onder andere werken van de welbekende kunstenares Helena Brandt en Kizito Mario Kasule uit Oeganda worden tentoongesteld en zijn  te koop in Terra Africa.
-
-

website by: snowballstudio